Главная » 2014 » Декабрь » 13 » Направлено до суду справу про застосування сили у колонії до Юлії Тимошенко
21:35
Направлено до суду справу про застосування сили у колонії до Юлії Тимошенко

кривдників Тимошенко буде покараноОбвинувальний акт про застосування сили двома працівниками Качанівської ВК № 54 до Юлії Тимошенко, прокуратурою  Харківської області направлено до суду.  Заступнику начальника колонії, відповідно до ч. 2 ст. 365 Кримінального кодексу України, інкримінують перевищення службових повноважень.

Досудове розслідування з’ясувало, що цими особами 20.04.2012р., без медичних показань для примусового транспортування до лікувального закладу (ст. 117 КВК України) та екстреної госпіталізації, незаконно й протиправно було застосовано фізичне насильство до засудженої. Своїми незаконними діями підозрювані нанесли ув’язненій легкі тілесні ушкодження, відповідно до результатів медичної експертизи. 

Запобіжний захід у вигляді тримання під вартою для них обрано 07 листопада цього року. Проте, 13.11. 2014 р. Апеляційним судо Харківської області було замінено для одного з підозрюваних запобіжний захід на домашній арешт.  У зв’язку з цим, за клопотанням прокуратури, його було відсторонено від займаної посади на час розслідування. 




Просмотров: 716 | Добавил: yurist-online | Теги: кодекс, Качанівська колонія, кримінально-виконавчий, тимошенко, Кримінальний, застосування сили | Рейтинг: 0.0/0

Всего комментариев: 0
omForm">
avatar