Главная » 2014 » Декабрь » 17 » Населенню буде запропоновано користуватися електроенергією у нічний час за зниженими тарифами
17:26
Населенню буде запропоновано користуватися електроенергією у нічний час за зниженими тарифами

нкре пропонує зміни тарифу на електроенергію у нічний часНаціональна комісія,  яка здійснює державне регулювання у сфері енергетики і комунальних послуг,затвердила проект змін до Порядку застосування тарифів на електроенергію для населення.

Ці зміни передбачають зниження коефіцієнту зменшення тарифу з 0,7 до 0,5 для населення у часи нічного мінімального навантаження (з 23 години до 07 години ранку). Застосування цієї норми можливо у випадку, коли побутовими споживачами використовується двозонний пристрій обліку електричної енергії.

На думку розробників змін, такі інновації стимулюватимуть населення на використання електроенергії у нічний час за зниженим тарифом. Завдяки змінам з’явиться можливість вирівняти графік навантажень ОЕС України, що забезпечить зниження об’ємів  споживання електроенергії у гарячі періоди.




Просмотров: 720 | Добавил: yurist-online | Теги: енергетика, нічний тариф для населення, НКРЕ, нацкомісія, електроенергія | Рейтинг: 0.0/0

Всего комментариев: 0
omForm">
avatar