Главная » 2014 » Ноябрь » 23 » Переміщення органів Фіскальної служби з територій тимчасово неконтрольованих Державою
23:00
Переміщення органів Фіскальної служби з територій тимчасово неконтрольованих Державою

переїзд податкових з окупованих територійТериторіальні органи ДФСУ, які знаходяться на тимчасово неконтрольованих Державою територіях, переміщуються в населені пункти, на території яких здійснюють свої повноваження в повній мірі. Про це повідомляє прес-служба  ДФС.

Всі структурні підрозділи територіальних органів переміщено. Вони почнуть працювати за новими адресами, відповідно до наказу Державної фіскальної служби України   №256 Про переміщення і закінчення простою від 07.11.2014 року.

Функціональні обов’язки по обслуговуванню  податківців, що знаходяться на обліку територіальних органів, які змінили місце розташування, покладаються в межах компетенції на територіальні органи ДФС, згідно додатків до наказу.

Всі працівники Фіскальної служби у Донецькій і Луганській областях та ті, що підпорядковані територіальним органам, обов’язково будуть повідомлятися про переміщення і попереджені стосовно змін у істотних умовах праці.




Просмотров: 794 | Добавил: yurist-online | Теги: неконтрольовані території, зона провдення АТО, окуповані території, переїзд, ДФС | Рейтинг: 0.0/0

Всего комментариев: 0
omForm">
avatar