Главная » 2014 » Ноябрь » 19 » Почав діяти порядок реєстрації бізнесу, який знаходився в зоні антитерористичної операції (АТО)
18:39
Почав діяти порядок реєстрації бізнесу, який знаходився в зоні антитерористичної операції (АТО)

перереєстрація бізнесу із АТОНа виконання Закону України «Про тимчасові заходи на період проведення антитерористичної операції» був прийнятий порядок реєстрації бізнесу, який знаходився у зоні АТО. У підзаконному акті роз'яснюється про особливості реєстрації фізичних осіб підприємців (ФО-П), які є переселенцями із зони, де проходить  антитерористична операція (АТО), а також юридичних осіб, які змінюють своє місцезнаходження.

Зареєструвати свою підприємницьку діяльність можливо за місцем тимчасового проживання без реєстрації. Тобто місце реєстрації людини буде, за паспортом, у зоні АТО. Реєстраційні дії по зміні місця знаходження юридичних осіб та фізичних осіб підприємців, здійснюватимуть державні реєстратори реєстраційних служб територіальних органів Міністерства юстиції України областей, а також у м. Києві. 

У порядку також вказується, що у період проведення  зазначеної операції, заборонено проводити реєстраційні дії по зміні складу засновників або учасників юридичної особи, а також керівників цих підприємств та організацій.




Просмотров: 708 | Добавил: yurist-online | Теги: тимчасові заходи, реєстрація бізнесу, зона АТО, Закону України, підприємництво | Рейтинг: 0.0/0

Всего комментариев: 0
omForm">
avatar