Главная » 2014 » Ноябрь » 14 » Президентом Петром Порошенком підписано Укази, стосовно "переїзду" низки судів з Луганська і Донецька
10:41
Президентом Петром Порошенком підписано Укази, стосовно "переїзду" низки судів з Луганська і Донецька

Президент України підписав Указ про переведення суддівДокументами передбачено, що господарський суд Луганської області та Донецький апеляційний господарський суд і господарський суд Донецької області, відтепер будуть розташовуватись в Харкові. 
Також Президент України підписав Укази, нормами яких низка судів з Луганська і Донецька переведені до Слов’янська, Харкова, Сєвєродонецька і Краматорська.

Так, Донецький окружний адміністративний суд був переведений до Слов’янська, а Апеляційний суд Луганської області – до Сєверодонецька, Луганський окружний адміністративний суд теж буде розміщуватись відтепер у Сєверодонецьку, а  Донецький апеляційний адміністративний — у Краматорську.

Ці рішення Главою держави було прийнято для забезпечення безпечних і належних умов праці у судах та вчасного розгляду справ. Петро Порошенко доручив головам Донецької, Харківської, Луганської та обласних державних адміністраціям вжити заходи для того, щоб забезпечити вказані суди службовими приміщеннями.

 




Просмотров: 717 | Добавил: yurist-online | Теги: господарський суд, ато, Окружний, апеляційний, переїзд, адміністративний суд | Рейтинг: 0.0/0

Всего комментариев: 0
omForm">
avatar