Главная » 2014 » Ноябрь » 27 » Соціальні виплати здійснюватимуться для переселенців лише після взяття на облік до кінця 2014р.
17:33
Соціальні виплати здійснюватимуться для переселенців лише після взяття на облік до кінця 2014р.

виплати переселенцям із зони АТОУрядом прийнята постанова №637 від 05.11.2014р. «Про здійснення соціальних виплат особам, які переміщуються з тимчасово окупованої території України та районів проведення АТО».

За рахунок коштів державного бюджету та фондів загальнообов’язкового державного соціального страхування переселенцям призначається  та продовжується виплачуватися довічна державна стипендія, пенсія (щомісячне грошове  утримання), матеріальне забезпечення соціальних послуг, усі види соціальної допомоги та компенсації, здійснюється за місцем знаходження цих осіб на обліку, що має підтверджуватися довідкою (відповідно до постанови).

Соціальні виплати, які вже призначені або продовжені переселенцям, до набрання чинності постановою здійснюватимуться за фактичним місцем перебування у випадку взяття на облік до 31.12.2014 року.
Для отримання довідки особам, що переміщуються із зони проведення бойових дій або з Криму необхідно за фактичним місцем перебування звернутися до територіального управляння соціального захисту населення. На веб-сайті Міністерства соціальної політики можна знайти адреси територіальних управлінь.




Просмотров: 773 | Добавил: yurist-online | Теги: виплати, мінсоцполітики, переселенці, взяття на облік, антитерористична операція | Рейтинг: 0.0/0

Всего комментариев: 0
omForm">
avatar