Главная » 2014 » Ноябрь » 13 » Субсидії на оплату послуг ЖКГ призначатимуться кожній сім’ї, виходячи із індивідуальних особливостей.
11:31
Субсидії на оплату послуг ЖКГ призначатимуться кожній сім’ї, виходячи із індивідуальних особливостей.

новий порядок призначення субсидіїПро це розповів Віталій Музиченко – директор департаменту державної соціальної допомоги Мінсоцполітики, зазначивши, що до 01.10.2014 сім’ї, які мали у складі непрацездатних осіб, повинні були платити за послуги ЖКГ не більше 10% від свого доходу, а у випадку якщо до складу  входили ще і працездатні особи – 15%. 


Також директор департаменту зауважив, що нарахування відсотка, який повинна сплачувати сім’я, буде здійснюватися індивідуально для кожної родини. Таке нововведення почало діяти з 01.10. 2014 року. 
Віталій Музиченко також додав, що розмір субсидії залежитиме від розміру сім’ї.

Алгоритм нарахування виглядає наступним чином -  сім’ї з меншим доходом, сплачуватимуть і менший відсоток за послуги ЖКГ. Наприклад, якщо родина має  загальний дохід у 2000 гривень, то обов’язковий відсоток складе 7,5% (150 гривень). Відповідно до цього визначену суму буде сплачувати родина, а решту – держава”.




Просмотров: 1221 | Добавил: yurist-online | Теги: новий порядок, CE, оформлення, субсидії, нарахування, розрахунок, призначення | Рейтинг: 0.0/0

Всего комментариев: 0
omForm">
avatar