Главная » 2014 » Ноябрь » 6 » Україна заборонила в’їзд на територію держави жителям Криму, які мають російські паспорти.
00:42
Україна заборонила в’їзд на територію держави жителям Криму, які мають російські паспорти.

кримчанам заборонено в’їзд до УкраїниГромадяни АР Крим, які отримали російські паспорти, не будуть допускатися на територію України. Таку інформацію озвучив начальник управління прикордонного контролю та реєстрації в адміністрації Держприкордонслужби України Олександр Жданенко.

Олександр Жданенко також відмітив, що дані документи, які посвідчують особу не є чинними, через те, що наша держава не визнає законності анексії Криму та входження його  до складу Російської Федерації. Щодо заборони в’їзду до України, це положення буде стосуватись і тих, хто намагається перетнути кордон на автомобілі, або через Керченську протоку.

Але, не дивлячись на такі заборони, щодо кримського населення, громадяни Російської Федерації можуть перетинати кордон України, як за допомогою закордонного, так і внутрішнього паспорту громадянина. «Змін у відповідну угоду, яка підписана ї між Росією і Україною, ніхто не вносив», - додав Жданенко




Просмотров: 674 | Добавил: yurist-online | Теги: Рф, заборона на в’їзд, анексія криму, прикордонна служба, Україна | Рейтинг: 0.0/0

Всего комментариев: 0
omForm">
avatar