Главная » 2014 » Декабрь » 18 » Урядом спрощено митне оформлення щодо товарів, що не містять озоноруйнівних речовин
17:42
Урядом спрощено митне оформлення щодо товарів, що не містять озоноруйнівних речовин

КМУ прийняв постанову щодо ліцензій на озоноруйнівні речовини Відтепер митне оформлення суб’єктами господарської діяльності, що експортують та імпортують товари, які не мають озоноруйнівних речовин, буде здійснюватися без ліцензії. Про це свідчить Постанова КМУ № 629, яка була прийнята 19.11.2014 р. Цією постановою було  внесено зміни у додатки №№ 3 та 4 до постанови № 950 від 25.12.2013 р.

Щодо самих товарів, то до них належать деякі групи ліків, фарб, засобів гігієни, косметичних товарів та інші.
І. Шевченко, міністр екології та природних ресурсів засвідчив, що це є ще одним кроком Кабінету Міністрів до зменшення тиску і дерегуляції з боку контролюючих органів на підприємців. Він пояснив, що Урядом буде найближчим часом затверджено перелік товарів на 2015 р., імпорт і експорт  яких, відповідно до вимог ЄС, підлягає ліцензуванню. Також буде визначено, який саме орган повинен мати функцію екологічного контролю та якими нормативними актами він повинен керуватися у своїй діяльності.




Просмотров: 690 | Добавил: yurist-online | Теги: озоноруйнівні речовини, імпорт, постанова кабміну, ліцензування | Рейтинг: 0.0/0

Всего комментариев: 0
omForm">
avatar