Главная » 2014 » Декабрь » 12 » Уточнено норми про переведення з багатомісних камер осіб, які були засуджені до довічного ув’язнення
16:23
Уточнено норми про переведення з багатомісних камер осіб, які були засуджені до довічного ув’язнення

внесено зміни переведення довічно ув’язненихМіністерство юстиції, наказом №1969/5, затвердило зміни до наказів, які стосуються питань реалізації політики у сфері виконання кримінальних покарань. У тому числі, новим положення доповнено Інструкцію про порядок розподілу, спрямування і переводу для відбування покарання осіб, які засуджені до позбавлення волі.

Відповідно до змін, усі чоловіки, що засуджені до довічного ув’язнення, згідно з рішенням Апеляційної комісії, будуть переведені з багатомісних приміщень до звичайних житлових приміщень виправної колонії максимального рівня безпеки, після фактичного перебування у таких приміщеннях не менше 5 років терміну. Це не стосується тих ув’язнених до довічного позбавлення волі, які порушують режим відбування покарання. Вони будуть повернені зі звичайних житлових приміщень назад, до приміщень камерного типу виправної колонії максимального рівня безпеки.

Слід зауважити, що початок відбування покарання у приміщенні камерного типу, особами, що були довічно ув’язнені, обчислюється з першого дня перебування цих осіб у секторі максимального рівня безпеки СІЗО. Окрім того, внесено зміни до Інструкції про порядок перегляду кореспонденції осіб, які перебувають у закладах виконання покарань і слідчих ізоляторах. Нормативний акт передбачає, що засуджений має право передати кореспонденцію захиснику кримінального провадження під час побачення.

 




Просмотров: 727 | Добавил: yurist-online | Теги: довічне ув’язнення, камери, багатомісні, наказ, переведення, мінюст | Рейтинг: 0.0/0

Всего комментариев: 0
omForm">
avatar