Главная » 2015 » Июль » 3 » Верховна Рада переглянула умови застосування РРО у 2015-2016 роках
11:54
Верховна Рада переглянула умови застосування РРО у 2015-2016 роках

реєстратори РРО відмінено для єдинщиківВР на своєму засіданні у середу 1 липня прийняла Закон, яким внесено зміни до правил застосування реєстраторів РРО) у 2015-2016 роках. Зазначений закон був прийнятий  на основі законопроекту  № 1088 з урахуванням поправок, які буливнесені депутатами безпосередньо в залі.

Прийнятим законом звільняються від необхідності встановлення реєстраторів РО спрощенці на 2-й та 3-й груп, річний дохід яких не перевищує 1-го  млн.  гривень, незалежно від виду діяльності. При цьому, в разі перевищення зазначеного порогу протягом року, цей суб’єкт господарювання з першого числа наступного кварталу вже повинен застосувати РРО обов'язково.

Законом також передбачена відповідальність для сервісних центрів, які обслуговують реєстратори РРО. Строк гарантійного ремонту не може перевищувати семи робочих днів, після чого суб’єкту повинен надаватися резервний РРО.




Просмотров: 1096 | Добавил: yurist-online | Теги: группа, спрощена система, регистратор, реэстратор, РРО, единщики | Рейтинг: 0.0/0

Всего комментариев: 0
omForm">
avatar