Главная » 2014 » Ноябрь » 26 » Заплановано удосконалення системи «Електронного суду»
15:22
Заплановано удосконалення системи «Електронного суду»

реформи у судовій системіНа засіданні робочої групи по  удосконаленню Положення про автоматизовану систему документообігу суду і організації зміни у  системі «Електронний суд», яке пройшло 20.11.2014 р. Генеральний директор Державного підприємства «Інформаційна судова система» надав заплановані до реалізації наступні  проекти:

1. Можливість відправки з Національної автоматизованої інформаційної системи (НАІС) ДАІ у електронному вигляді протоколів про адміністративні правопорушення у сфері дорожнього руху  до автоматичної системи документообігу суду (АСДС). АСДС на підставі цих даних автоматично формуватиме  підписку на розсилку sms-повісток та вже за результатами розгляду цих справ направлятиме до НАІС ДАІ винесені постанови або інші судові рішення у електронному вигляді,  а також відомості щодо  апеляційного оскарження постанов.

2. Планується можливість передачі від Державної пенітенціарної служби до АСДС даних стосовно переміщення ув’язнених , а також у зворотному напрямку передача інформації  про перебіг розгляду кримінального провадження.

3. Передбачається можливість проведення  оплати судового збору шляхом оплати його на інтернет-сайті судової влади або за допомогою платіжного терміналу.




Просмотров: 755 | Добавил: yurist-online | Теги: повістка, адміністративний протокол, електронний документообіг, ДАІ, Суд, СМС | Рейтинг: 0.0/0

Всего комментариев: 0
omForm">
avatar