Главная » 2014 » Ноябрь » 17 » Затверджений перелік населених пунктів в зоні АТО, які непідконтрольні органам державної влади.
17:40
Затверджений перелік населених пунктів в зоні АТО, які непідконтрольні органам державної влади.

Кабмін затвердив список населених пунктів у зоні АТО Розпорядженням Кабінету Міністрів № 1085-р від 07.11.2014 року затверджено перелік населених пунктів, на території яких органи державної влади тимчасово не здійснюють взагалі свої повноваження або не у повному обсязі.

В цей перелік було включено населені пункти, що знаходяться в зоні проведення антитерористичої операції на території Донецької і Луганської області. 

МВС і СБУ було доручено щомісяця вносити в установчому порядку на розгляд Уряду пропозиції стосовно змін до затвердженого переліку.

Слід зауважити, що раніше КМУ постановив забезпечити до 1 грудня 2014 року переміщення бюджетних закладів з населених пунктів, які знаходяться на тимчасово непідконтрольній території, в населені пункти, на території яких органи державної влади здійснюють свої повноваження в повному обсязі.

Перелік таких населених пунктів  визначається КМУ за поданням СБУ.




Просмотров: 1344 | Добавил: yurist-online | Теги: перелік населених пунктов, зона проведення АТО, антитерористична операція | Рейтинг: 0.0/0

Всего комментариев: 0
omForm">
avatar