Главная » 2014 » Ноябрь » 24 » Збільшено статутний капітал Акціонерного товариства «Ощадбанк»
16:06
Збільшено статутний капітал Акціонерного товариства «Ощадбанк»

збільшено статутний фонд ОщадбанкуКабінетом Міністрів України прийнято рішення щодо додаткової капіталізації ключового державного банку, збільшивши статутний капітал Акціонерного товариства «Ощадбанк» на 11 млрд. гривень. Відповідну постанову Уряд ухвалив 19 листопада 2014 року.

Ці заходи призведуть до позитивних наслідків для держави та для державного банку, наприклад, це дасть змогу банку брати участь у проектах, що спрямовані на економічний розвиток України, у великих інвестиційних програмах, сприятиме зміцненню структурної перебудови та модернізації промисловості, реалізації пріоритетних державних програм, розвитку вітчизняних підприємств. Завдяки збільшенню статутного капіталу підвищаться: можливість банку надавати кредити та інші послуги, база оподаткування і надходження до бюджету у вигляді зборів і податків та доходи до бюджету від володіння корпоративним правом.




Просмотров: 784 | Добавил: yurist-online | Теги: Кабмін, фонд, збільшення статутного капіталу, ощадний банк України | Рейтинг: 0.0/0

Всего комментариев: 0
omForm">
avatar