Главная » 2015 » Февраль » 24 » Кабінет Міністрів закрив 23 пункти пропуску з РФ
15:11
Кабінет Міністрів закрив 23 пункти пропуску з РФ

КМУ закрив пункти на кордоні з Росією18.02.2015 року Кабінет міністрів затвердив розпорядження № 106-р, додатком до якого встановлений перелік пунктів пропуску через державний кордон України, які підлягають закриттю. 

Зазначенні пункти пропуску знаходяться на кордоні України з Російською Федерацією у п’яти областях України (Чернігівській, Сумській, Харківській, Луганській та Донецькій). До переліку пунктів, що підлягають закриттю потрапили:  Бударки, Бояро-Лежачі,  Вільхове, Володимирівка, Волфіне,  Дьоміно-Олександрівка, Заринівка,  Клюси, Краснодарський, Кондратівка, Краснодарський Сєвєрний, Новобіла, Нововасилівка, Новоборовці, Олександрівка, Попівка,  Рижівка, Старикове, Сопич,  Ульянівське, станція Успенка,  Червонопартизанськ.

Як повідомляється на сайті КМУ, зазначене рішення було прийнято для оптимізації кількості пропускних пунктів та концентрації засобів та сил на інших, більш важливих пунктах пропуску з РФ.




Просмотров: 911 | Добавил: yurist-online | Теги: кордон, закрито, Росія, Рф, Яценюк, пункт пропуску, КМУ | Рейтинг: 0.0/0

Всего комментариев: 0
omForm">
avatar