Главная » 2015 » Июль » 8 » Набрали сили зміни щодо військово-транспортного обов'язку
13:58
Набрали сили зміни щодо військово-транспортного обов'язку

внесено зміни до порядку мобілізації транспортуЗ 7 липня набрало сили нова редакція  Положення щодо військово-транспортного обов'язку, яке було затверджено постановою Кабміну N 405 на засіданні Уряду 17.06.15 року. Нове Положення встановлює порядок виконання військово-транспортної обов'язку підприємств і громадян спрямований на задоволення на особливий період потреб ЗС України, а також правоохоронних органів транспортними засобами та технікою, їх повернення та порядок компенсації завданої їм шкоди.

 

Серед нововведень нового Положення варто зазначити необхідність щорічного звіту підприємств до військкоматів  до 20 червня та 20 грудня щодо інформацій про наявні транспортні засоби, техніки, їх технічного стану  та працівників, які працюють на цих ТЗ та техніці.

Також новою редакцією встановлені форми актів прийому-передачі мобілізованих транспортних засобів, зразок висновку для компенсації шкоди, завданої мобілізованим ТЗ або техніці.




Просмотров: 1045 | Добавил: yurist-online | Теги: мобілізація, Техніка, військовий обов’язок, військомат, положення, Порядок, звіт, транспорт | Рейтинг: 0.0/0

Всего комментариев: 0
omForm">
avatar