Главная » 2014 » Сентябрь » 18 » П. Порошенко підписав Закон про обов’язкову реєстрацію с/г тварин
15:30
П. Порошенко підписав Закон про обов’язкову реєстрацію с/г тварин

порошенко підписав закон про реєстрацію сільсько-господарських тваринУкраїнський Президент підписав Закон, згідно з яким запроваджено обов’язкову реєстрацію та ідентифікацію у Єдиному держреєстрі сільськогосподарських тварин.

Цим законом зроблено ще один крок до приведення законодавства держави до норм Європейського Союзу: створено систему постійного контролю за станом здоров’я усіх тварин та ветеринарно–санітарним станом усіх господарств країни.

 «Лише у випадку впровадження обов’язкової ідентифікації й реєстрації усіх с/г тварин, як передбачено європейським законодавством, держава може гарантувати громадянам споживання якісної м’ясо–молочної продукції» - зазначає прес–служба.

Закон встановив відповідальність за порушення законодавства у цій галузі. Одночасно зазначається, що до початку наступного року відповідальність до громадян не застосовується. Вартість відповідних процедур компенсуватиметься за рахунок бюджету країни.

Міністерство аграрної політики й продовольства узгодило постанову про Єдиний державний реєстр тварин типу електронної БД у жовтні 2012 р.

Угода про асоціацію з ЄС була підписана 27 червня у столиці Бельгії Брюсселі. Передбачено посилення співпраці у різних сферах, приведення національного законодавства у відповідність з Європейським, та доступ країни на ринок Європи.




Просмотров: 773 | Добавил: yurist-online | Теги: сільсько-господарських, тварин, підписав закон, реєстрація, Порошенко, Президент | Рейтинг: 0.0/0

Всего комментариев: 0
omForm">
avatar