Главная » 2015 » Февраль » 24 » Прем’єр-міністр прийняв рішення щодо початку службового розслідування діяльності вищих посадових осіб фіскальної служби
18:47
Прем’єр-міністр прийняв рішення щодо початку службового розслідування діяльності вищих посадових осіб фіскальної служби

Яценюк затіяв перевірку у фіскалівСьогодні, 24.02.2015 року, Голова Уряду на селекторній нараді у фіскальній службі досить неочікувано  прийняв рішення щодо початку розслідування у роботі вищих посадових осіб ДФСУ. Перевірка цієї діяльності буде проведена протягом 2-х тижнів. На цей час голова ДФС та його двоє заступників будуть відсторонені від виконання обов’язків.

Прем’єр-міністр  оголосив, що протягом усіх 2-х тижнів службового розслідування Кабмін щоденно працюватиме з бізнесом для встановлення конкретних фактів зловживань у ДФС України, а також у митних органах та органах податкової міліції.

А.П. Яценюк також на селекторній нараді звернувся до бізнесу по допомогу Кабінету Міністрів у проведенні цього службового розслідування, з наданням інформації про факти порушень, вимагань, «кришувань» та втручання у роботу підприємств. 

 




Просмотров: 854 | Добавил: yurist-online | Теги: Податкова, Перевірка, fhctysq zwty.r, МВС, СБУ, митниця, службове розслідування, ДФС, Яценюк, КМУ | Рейтинг: 0.0/0

Всего комментариев: 0
omForm">
avatar