Главная » 2014 » Сентябрь » 15 » Президент підписав закон в підтримку вугільної галузі
11:36
Президент підписав закон в підтримку вугільної галузі

Порошенко підписав закон про підтримку вугільної галузіП. Порошенко підписав Закон № 1652-VII  «Про внесення змін в додаток №3 До Закону України «Про Держбюджет України на 2014 рік (законопроект № 4980)»». 

Законом забезпечується своєчасний розрахунок с підрядними підприємствами за виконання робіт, що фінансувались у минулому коштами державної підтримки будівництва вугільно- та торфодобувальних підприємств, на зарплату робітникам цих підрядних організацій через перерозподіл бюджетних коштів між бюджетними програмами.

Щодо безпосередньо цифр, то цим документом на близько 180 млн. гривень зменшено бюджетні витрати на програму «Державна підтримка вугільнодобувальних підприємств на часткове покриття витрат за собівартістю готової товарної вугільної продукції» й збільшено асигнування бюджету на програму «Державна підтримка будівництва вугільно- та торфодобувальних підприємств, технічне переобладнання вказаних підприємств»




Просмотров: 664 | Добавил: yurist-online | Теги: підтримка вугільної галузі, закон, deuskmyf ufkepm, Президент України, ghtpbltyn gjhjityrj, pfrjy | Рейтинг: 0.0/0

Всего комментариев: 0
omForm">
avatar