Главная » 2015 » Февраль » 12 » Верховна Рада ліквідувала ГУБОЗ, транспортну, ветеринарну міліцію та міліцію у справах дітей
16:45
Верховна Рада ліквідувала ГУБОЗ, транспортну, ветеринарну міліцію та міліцію у справах дітей

ліквідовано ГУБОЗ, ветеринарну міліцію, у справах дітейПрийнятим сьогодні Законом було оптимізовано структуру МВС. Зокрема, всі теперішні спецпідрозділи МВС було об'єднано у єдиний універсальний спецпідрозділ міліції.

Також змінами до законодавства усунено дублювання функцій вищезазначених підрозділів міліції,  які фактично виконують такі ж самі функції, що виконує кримінальна міліція та міліція громадської безпеки.

Зазначимо, що вказані зміни та доповнення торкнулися не лише Закону «Про міліцію» та ЗУ «Про оперативно-розшукову діяльність», Кримінального процесуального  та Кодексу України про адміністративні правопорушення, але й до низки інших законів: "Про ветеринарну медицину", "Про організаційно-правові основи боротьби з організованою злочинністю", "Про загальну структуру і чисельність Міністерства внутрішніх справ України", "Про транспорт". 

 




Просмотров: 908 | Добавил: yurist-online | Теги: нова поліція, МВС, УБОЗ, у справах дітей, закон, кпк, ветеринарна, міліція україни, КУАП | Рейтинг: 0.0/0

Всего комментариев: 0
omForm">
avatar