Главная » 2014 » Сентябрь » 15 » ВГСУ визначив, якими судами розглядатимуться справи, які спершу були передані до судів, що знаходяться в зоні проведення АТО.
11:27
ВГСУ визначив, якими судами розглядатимуться справи, які спершу були передані до судів, що знаходяться в зоні проведення АТО.

зміна підсудності господарських справ в зоні АТО На виконання Закону України №1632, ухваленого 12 серпня 2014 року, що стосується здійснення правосуддя й кримінальних проваджень у відповідності до наданими ДСАУ документами, визначено суди, що розглядатимуть справи, підсудні господарським судам, які розташовані у зоні АТО. Про це повідомила прес-служба ВГСУ.

Згідно виданої постанови справи розглядатимуться наступним чином:

- Господарським судом Запорізької обл. – справи, підсудні  господарському суду Донецької області;

- Господарським судом Харківської обл. – справ, що підсудні господарському суду Луганської області;

- Апеляційним господарським судом у м. Харків – господарських справ, що підлягали розгляду в апеляційному порядку Донецьким апеляційним госп. судом.

Справи господарських судів Луганської та Донецької областей, а також Донецького апеляційного госп. суду, які ще  розглядаються у вищезазначених судах, повинні бути передані відповідно до Запорізького, Харківського обласних господарських судів, а також до Харківського апеляційного господарського суду.  




Просмотров: 813 | Добавил: yurist-online | Теги: господарський суд, ато, господарські справи, зміна підсудності | Рейтинг: 0.0/0

Всего комментариев: 0
omForm">
avatar