Главная » 2014 » Сентябрь » 15

Порошенко підписав закон про підтримку вугільної галузіП. Порошенко підписав Закон № 1652-VII  «Про внесення змін в додаток №3 До Закону України «Про Держбюджет України на 2014 рік (законопроект № 4980)»». 

Законом забезпечується своєчасний розрахунок с підрядними підприємствами за виконання робіт, що фінансувались у минулому коштами державної підтримки будівництва вугільно- та торфодобувальних підприємств, на зарплату робітникам цих підрядних організацій через перерозподіл бюджетних коштів між бюджетними програмами.

Щодо безпосередньо цифр, то цим документом на близько 180 млн. гривень зменшено бюджетні витрати на програму ... Читать дальше »

Просмотров: 663 | Добавил: yurist-online | Дата: 15.09.2014 | Комментарии (0)

зміна підсудності господарських справ в зоні АТО На виконання Закону України №1632, ухваленого 12 серпня 2014 року, що стосується здійснення правосуддя й кримінальних проваджень у відповідності до наданими ДСАУ документами, визначено суди, що розглядатимуть справи, підсудні господарським судам, які розташовані у зоні АТО. Про це повідомила прес-служба ВГСУ.

Згідно виданої постанови справи розглядатимуться наступним чином:

- Господарським судом Запорізької обл. – справи, підсудні  господарському суду Донецької області;

- Господарським судом Харківської обл. – справ, що підсудні господарському суду Луганської області;

- Апеляційним господарськ ... Читать дальше »

Просмотров: 811 | Добавил: yurist-online | Дата: 15.09.2014 | Комментарии (0)