Главная » 2014 » Ноябрь » 27

львівянин подав до суду за російську в паспортіСвятослав Литинський, викладач ЛНУ імені І.Франко, виграв справу у суді стосовно скасування наявності російської сторінки у його внутрішньому паспорті громадянина України.

Мешканець Львова звернувся до суду у листопаді до Держміграційної Служби з вимогою скасувати 2-гу сторінку українського паспорту, яка повторює нявну  інформацію про нього (прізвище, ім’я по батькові і т.і.) російською мовою.
8 вересня 2014 року викладач звернувся з позовною заявою до Франківського районного відділу (місто Львів) Державної міграційної служби. Суть заяви позивач пояснив  наступним: «Для реалізації мого п ... Читать дальше »

Просмотров: 628 | Добавил: yurist-online | Дата: 27.11.2014 | Комментарии (0)

виплати переселенцям із зони АТОУрядом прийнята постанова №637 від 05.11.2014р. «Про здійснення соціальних виплат особам, які переміщуються з тимчасово окупованої території України та районів проведення АТО».

За рахунок коштів державного бюджету та фондів загальнообов’язкового державного соціального страхування переселенцям призначається  та продовжується виплачуватися довічна державна стипендія, пенсія (щомісячне грошове  утримання), матеріальне забезпечення соціальних послуг, усі види соціальної допомоги та компенсації, здійснюється за місцем знаходження цих осіб на обліку, що має підтверджуватися довідкою (відповідно до постанови).

... Читать дальше »
Просмотров: 770 | Добавил: yurist-online | Дата: 27.11.2014 | Комментарии (0)