Главная » 2014 » Декабрь » 17

нкре пропонує зміни тарифу на електроенергію у нічний часНаціональна комісія,  яка здійснює державне регулювання у сфері енергетики і комунальних послуг,затвердила проект змін до Порядку застосування тарифів на електроенергію для населення.

Ці зміни передбачають зниження коефіцієнту зменшення тарифу з 0,7 до 0,5 для населення у часи нічного мінімального навантаження (з 23 години до 07 години ранку). Застосування цієї норми можливо у випадку, коли побутовими споживачами використовується двозонний пристрій обліку електричної енергії.

На думку розробників змін, такі інновації стимулюватимуть населення на використання електроенергії у нічний час за зниженим тарифом. ... Читать дальше »

Просмотров: 719 | Добавил: yurist-online | Дата: 17.12.2014 | Комментарии (0)

мінфін ввівновий порядок обліку платників ЄСВНаказом №1162 від 24.11.2014 р. Міністерство фінансів затвердило Положення про реєстр страхувальників і порядок обліку платників ЄСВ.

Порядок враховує всі останні зміни до законодавства відносно:
-    спрощення перереєстрації ФОП (фізичних осіб-підприємців);
-    зміни місця знаходження (місця мешкання) платників, пов’язані зі змінами адміністративно-територіальної одиниці.

Новий Порядок уточнює: строки взяття на облік платниками ЄСВ осіб, що забезпечують себе роботою самостійно, строки надання органами ПФУ довідки про наявність або відсутність заборг ... Читать дальше »

Просмотров: 791 | Добавил: yurist-online | Дата: 17.12.2014 | Комментарии (0)