Главная » 2015 » Июнь » 24 » Кабмін скоротив строк надання послуг у сфері держреєстрації прав та обтяжень на нерухоме майно
12:00
Кабмін скоротив строк надання послуг у сфері держреєстрації прав та обтяжень на нерухоме майно

скорочені строки державної реєстрації22 червня набула чинності постанова Кабміну від 08.04.2015 N 190, якою скороченно терміни при наданні послуг у сфері державної реєстрації речових прав  та обтяжень на нерухоме майно

Згідно з постановою у разі ненадання зазначених послуг у скорочені терміни (тільки в разі вини  реєстраційної служби) плата за ці послуги  повертається заявникові.

Крім скорочених строків надання послуг у сфері держреєстрації прав та обтяжень на нерухоме майно, постановою також встановлюється і розміри плати за їх вчинення.

Так, плата за держреєстрацію права власності, якщо вона проводиться з видачею свідоцтва про право власності на нерухоме майно, та держреєстрацію права власності на підприємство як єдиний майновий комплекс встановлена у подвійному розмірі адміністративного збору за держреєстрацію права власності на нерухоме майно; термін надання даної послуги становить 5-ть робочих днів з моменту надходження цієї заяви.

Державна реєстрація прав на нерухоме майно здійснюється протягом 3-х робочих днів з моменту надходження заяви; розмір плати встановлено у подвійному розмірі адміністративного збору за державну реєстрацію прав на нерухоме майно.

Державна реєстрація обтяжень здійснюється протягом 2-х годин з моменту надходження заяви; плата в такому випадку встановлюється  в розмірі адміністративного збору за державну реєстрацію обтяження.

Надання інформації з Державного реєстру прав на нерухоме майно в паперовій формі здійснюється протягом однієї години з моменту реєстрації заяви; плата за надання даної послуги встановлена у подвійному розмірі плати, що стягується відповідно до законодавства за надання інформації відповідного виду.




Просмотров: 847 | Добавил: yurist-online | Теги: адмыныстративний збір, плата, обтяження, скорочено, Строки, нерухоме майно, реєстрація. речові права | Рейтинг: 0.0/0

Всего комментариев: 0
omForm">
avatar