Главная » 2015 » Январь » 14 » На сайті Президента з’явилось оголошення про конкурс на посаду Директора НАБ
16:21
На сайті Президента з’явилось оголошення про конкурс на посаду Директора НАБ

президент дав оголошення на посаду директора антикорупцыйного бюро12.01.2015 р. на сайті Президента України було розміщено оголошення про відкриття конкурсу та початку прийняття заяв від кандидатів на отримання посади директора НАБ (Національного антикорупційного бюро).
В оголошені встановлені вимоги для кандидатів на посаду Директора бюро, серед яких: вища юридична освіта, стаж роботи у галузі права не менш 10-ти років, наявність громадянства України, або отримання його оголошенного закінчення строку на подання документів, володіти державною мовою, наявність досвіду роботи на керівних посадах.

Крім того, оголошення містить умови через які особа не може приймати участь у конкурсі: наявність на протязі останніх двох років «політичного стажу», тобто перебування на керівних посадах будь-яким політичних партій, наявність непогашеної судимості, або адміністративного стягнення, пов’язаного з корупцією, має іноземне громадянство тощо.

Заяви для участі у цьому конкурсі приймаються Адміністрацією Президента України протягом 30-ти календарних днів з моменту виходу оголошення. 




Просмотров: 1088 | Добавил: yurist-online | Теги: директор, вакантна посада, національне антикорупційне бюро, конкурс, оголошення | Рейтинг: 0.0/0

Всего комментариев: 0
omForm">
avatar