Главная » 2015 » Январь » 14

система безоплатної правової допомогиВідповідно до  затвердженого наказом Мінюсту Плану щодо розвитку системи безоплатної правової допомоги, з 1-го липня цього року всім, хто має право за законом на безоплатну вторин-ну правову допомогу, вона буде надаватися, у тому числі й  у адміністративних та цивільних справах.

Планом розвитку, затвердженим Мінюстом, передбачено створення протягом 1-го півріччя 2015 року близько ста місцевих центрів з надання безкоштовної правової допомоги.  Зазначенні місцеві центри повинні  з 1-го липня 2015 року  забезпечити надання безоплатної вторинної правової допомоги у справах цивільного та адміністративно ... Читать дальше »

Просмотров: 953 | Добавил: yurist-online | Дата: 14.01.2015 | Комментарии (0)

президент дав оголошення на посаду директора антикорупцыйного бюро12.01.2015 р. на сайті Президента України було розміщено оголошення про відкриття конкурсу та початку прийняття заяв від кандидатів на отримання посади директора НАБ (Національного антикорупційного бюро).
В оголошені встановлені вимоги для кандидатів на посаду Директора бюро, серед яких: вища юридична освіта, стаж роботи у галузі права не менш 10-ти років, наявність громадянства України, або отримання його оголошенного закінчення строку на подання документів, володіти державною мовою, наявність досвіду роботи на керівних посадах.

Крім того, оголошення містить умови через які особа не може ... Читать дальше »

Просмотров: 1087 | Добавил: yurist-online | Дата: 14.01.2015 | Комментарии (0)