Главная » 2015 » Июнь » 8 » Скасовано можливість безробітним вийти на пенсію достроково
11:58
Скасовано можливість безробітним вийти на пенсію достроково

вихід на пенсію достроковоЗ 5 червня 2015 скасована можливість  безробітним вийти  на пенсію достроково. Таке рішення прийняв Кабінет Міністрів згідно постанови № 334, яка і набрала  чинності 5 червня.

Згідно з документом було внесено зміні у Порядок реєстрації, перереєстрації безробітних та ведення обліку осіб, які шукають роботу та  виключена норма щодо  можливості виходу безробітних на пенсію достроково.

Виключеною нормою  Порядку передбачалось що громадяни, які були звільнені у зв'язку зі зміною в організації виробництва (ліквідація, реорганізація, банкрутство, перепрофілювання підприємства або організації, в якій вони працювали скорочення чисельності працівників), а також військовослужбовці, що були звільнені зі служби у зв'язку із скороченням чисельності штату без права на пенсію та яким на день звільнення залишилося не більше 1,5 року до пенсії, мали право на достроковий вихід на пенсію, за наявності необхідного для призначення пенсії за віком у мінімальному розмірі страхового стажу. Таке правило діяло за умови реєстрації таких осіб  в центрі зайнятості та відсутності підходящої роботи.




Просмотров: 914 | Добавил: yurist-online | Теги: пенсія, Центр, достроково, ВІЙСЬКОВОСЛУЖБОВЦІ, звільнення, КМУ, зайнятості, постанова | Рейтинг: 0.0/0

Всего комментариев: 0
omForm">
avatar