Главная » 2015 » Май » 13 » Результати роботи ВР за 12.05.2015
11:05
Результати роботи ВР за 12.05.2015

законы за 12.05.2015Після тривалих вихідних в України  на своєму засідання 12.05.2015 р. народні обранці плідно попрацювали і прийняли велику кількість законів та законопроектів.

У текст Закону  «Про гуманітарну допомогу» були внесені зміни з метою недопущення затягування строків проведення ветеринарного, радіологічного,  санітарного, фітосанітарного та екологічного контролю.

Законопроектом під №1128 розширено  перелік об'єктів земель, які заборонено передавати у приватну власність. До таких земель віднесені ті, що знаходяться під об'єктами інженерної інфраструктури меліоративних систем,  землі під цими  об'єктами.

Крім цього, до переліку об'єктів, які не підлягають приватизації, включені, об'єкти інженерної інфраструктури меліоративних систем, а також земля, на якій ці об'єкти розташовується.

Також депутати прийняли за основу проект закону (№2004) про зменшення податкового навантаження на платників податків, яким передбачається  внесення змін до Податкового кодексу.

До Закону «Про рекламу» внесено зміни про максимальну частину реклами, що розповсюджується на радіо і телебаченні та зменшено її максимум до 15%  протягом однієї години фактичного мовлення.

Законопроектом, зареєстрованим за №2292, прийнятим за основу передбачається внесення змін до Кримінального кодексу, КПК України, Кримінально-виконавчого кодексу про заміну довічного ув’язнення більш м’яким покаранням.

Законопроектом за №2389 пропонується внести до законів «Про військовий обов'язок і військову службу», «Про Статут внутрішньої служби Збройних Сил України», «Про Збройні Сили України» зміни, що передбачають можливість проходження військової служби за контрактом в Україні іноземцями та особами без громадянства. Також цим законопроектом пропонується внести зміни до  статті 447 КК України.

У Законі «Про боротьбу з тероризмом» було внесено зміні відносно порядку ведення оперативного управління АТО.

До Статуту внутрішньої служби ЗС України  пропонується внести зміни з приводу використання мобільних телефонів військовослужбовцями при виконанні військового обов’язку. Законопроект був проголосований за основу.




Просмотров: 959 | Добавил: yurist-online | Теги: ЗАКОНИ, Уик, Верховна Рада, УПК, ПКУ, кодекси, ато, зміни, депутати | Рейтинг: 0.0/0

Всего комментариев: 0
omForm">
avatar