Главная » 2015 » Май » 04

новий порядок видачі субсидій1 травня набула чинності постанова Кабміну "Про удосконалення порядку надання житлових субсидій", яка внесла низку змін до нормативних актів, що стосуються субсидування.

Так, призначенням субсидій і контролем за їх цільовим використанням будуть займатися структурні підрозділи з питань соцзахисту  держадміністрацій, виконавчих органів міських, районних у містах рад. Для призначення субсидії громадянин, подає до структурного підрозділу  соцзахисту  за місцем реєстрації (прописки),  орендарі житла - за місцем проживання: 1) заяву, 2) деларацію про доходи, і якщо житло наймане - договір оренди. У зв'язку з ц ... Читать дальше »

Просмотров: 928 | Добавил: yurist-online | Дата: 04.05.2015 | Комментарии (0)

зміни до доступу до публічної інформаціїВерховною Радою прийнято Закон «Про внесення змін до деяких законів України про доступ до публічної інформації у формі відкритих даних», який набрав чинності 1 травня 2015 року.

Дія Закону направлено на врегулювання порядку оприлюднення відомостей у формі відкритої інформації на єдиному державному сайті відкритих даних.

Зокрема, визначено, що матеріали генплану населеного пункту та детального плану території не можуть містити інформацію з обмеженим доступом і доступ до них не може бути обмежений. Загальна доступність до таких матеріалів забезпечується шляхом:

1) надання їх на підставі запиту;

2) ... Читать дальше »

Просмотров: 866 | Добавил: pekach | Дата: 04.05.2015 | Комментарии (0)