Главная » 2015 » Май » 4 » З початку травня діє вдосконалений порядок надання субсидій
22:08
З початку травня діє вдосконалений порядок надання субсидій

новий порядок видачі субсидій1 травня набула чинності постанова Кабміну "Про удосконалення порядку надання житлових субсидій", яка внесла низку змін до нормативних актів, що стосуються субсидування.

Так, призначенням субсидій і контролем за їх цільовим використанням будуть займатися структурні підрозділи з питань соцзахисту  держадміністрацій, виконавчих органів міських, районних у містах рад. Для призначення субсидії громадянин, подає до структурного підрозділу  соцзахисту  за місцем реєстрації (прописки),  орендарі житла - за місцем проживання: 1) заяву, 2) деларацію про доходи, і якщо житло наймане - договір оренди. У зв'язку з цим Постановою було затверджено форму заяви про призначення житлової субсидії, а також форму декларації про доходи і витрати осіб, які звернулися за призначенням субсидії. Дані документи можуть надсилатися поштою. При цьому  від громадян заборонено вимагати документи, не передбачені в законодавстві.

Також було визначено, що особам, які отримували житлову субсидію протягом останнього опалювального сезону (2014-2015 роки), субсидія на наступний буде  призначина автоматично на підставі раніше поданих документів.

 




Просмотров: 929 | Добавил: yurist-online | Теги: Порядок, видача, зміни, изменения, 2015, субсидии, субсидії | Рейтинг: 0.0/0

Всего комментариев: 0
omForm">
avatar