Главная » 2015 » Май » 5 » Удосконалено порядок отримання згоди у орендодавця державного майна для здійснення невід'ємних поліпшень
22:22
Удосконалено порядок отримання згоди у орендодавця державного майна для здійснення невід'ємних поліпшень

фонд держмайна змінив порядок управління державним майномФонд держмайна видав наказ № 547 "Про внесення змін до Порядку надання орендарю згоди орендодавця державного майна на здійснення невід'ємних поліпшень орендованого державного майна".

Наказом врегульовані відносини, що виникають з приводу здійснення невід'ємних поліпшень орендованого державного майна в разі відсутності органу, який уповноважений здійснювати управління держмайном.

Зокрема, інформацію про необхідність здійснення невід'ємних поліпшень приміщень, частин будівель і споруд, що знаходяться в оренді, у разі відсутності органу, що уповноважений управляти відповідним державним майном, може видавати балансоутримувач.

Крім того, у разі відсутності органу, уповноваженого управляти держмайном, для розгляду питань про надання згоди на здійснення невід'ємних поліпшень орендованого цілісного майнового комплексу орендодавець створює комісію, до складу якої входить представник органу, що дав згоду на оренду майна, а при його відсутності - представники відповідних органів держадміністрації (за умови отримання згоди).

Таким чином, відсутність органу, уповноваженого управляти держмайном, більше не буде створювати перешкод для здійснення невід'ємних поліпшень нерухомого майна.




Просмотров: 858 | Добавил: yurist-online | Теги: ПОЛІПШЕННЯ, фонд, управління, державне майно, ФДМУ, зміни | Рейтинг: 0.0/0

Всего комментариев: 0
omForm">
avatar